Najbolje poze za seks u automobilu

Vaše vozilo može biti novo poprište uzbudljivih seksualnih avantura

Vrući su dani već tu, a ako vas ove visoke temperature i želja za seksualnom avanturom natjeraju da izađete iz kuće – odlična opcija je izlet automobilom (tako nećete morati voditi ljubav direktno na otvorenom, a opet ste vani i definitivno stalno možete mijenjati lokacije), piše žena.rtl.hr

Seks u automobilu može biti veoma uzbudljiv, jer osim spoznaje da možete biti uhvaćeni – u njemu možete prakticirati i mnogo zanimljivih poza. Ovo su neke od njih…

1. Provjera tekućina
Prije svakog dugačkog putovanja dobro je provjeriti je li sve u redu i spremno za vožnju. Ovu klasičnu 69 pozu možete iskoristiti kao zagrijavanje prije prelaska na “glavno jelo”.
2. Ruke na mjenjaču
Kod kretanja morate lagano mijenjati brzine. I zapamtite, uvijek krenite polako, postepeno dođite do više brzine, a zatim povremeno “prikočite” i uskočite ponovo u sporiju brzinu prije nego se vratite na onu višu.
3. Zračni jastuci
Uvijek je važno znati i da zračni jastuci funkcioniraju kako bi trebali. Neka vam ih partner detaljno provjeri i ispipa. Teško je samo za reći tko će od vas dvoje više uživati u tome.

4. Mehaničar

Kao i mehaničar, on neka legne na stražnjem sjedalu na leđa i podvuče se pod vas. Neka sve dobro pregleda i poigra se s bilo kojim dijelovima za koje misli da je to potrebno.

5. Dotaknite krov

Kod malo detaljnije provjere automobila, možete provjeriti je li i krov ispravan i kako treba. A kako bolje nego na stražnjem sjedalu i s podignutim nogama?

6. Provjeravanje stražnjeg sjedala

Nemojte se ustručavati provjeriti je li sve što vam je potrebno na stražnjem sjedalu. Možete provjeriti i razmisliti o tome što biste sve mogli raditi i ondje, a usput provjerite rade li svi sigurnosni pojasevi kako spada.

7. Tankanje goriva

Ovo je poza za podizanje energije. Ako vam ponestane snage – isprobajte ovo i otkrit ćete novi zamah (a i možete dobro provjeriti gleda li vas netko slučajno s te strane).

8. Zaspali za volanom

U ovoj pozi žlica na prednjem sjedalu morate biti pažljivi jer je jako udobna i mogla dovesti do toga da “zakunjate” negdje na javnom mjestu, što može biti opasno. Ovo je riskantna poza, ali ponekad se treba živjeti opasno, zar ne?

9. Skoro kao kod ginekologa

U ovoj ćete pozi uživati jer nema napornog držanja noga u zraku. Lijepo ih prislonite na zaglavlja prednjih sjedala i njemu prepustite sav posao.

10. Testiranje haube