Mahir Mešalić -otvoreno pismo Imamoviću i Iliću : Smrt lopovluku, nepotizmu i kriminalu !

Mahir Mešalić , predsjednik GO Demokratska fronta Tuzla putem svog FB profila uputio je otvoreno pismo  gradonačelniku Tuzle Jasminu Imamoviću i predsjedniku GO SDP Tuzla Slađanu Iliću .Njegovo otvoreno pismo prenosimo u cjelosti :
OTVORENO PISMO JASMINU IMAMOVIĆU I PREDSJEDNIKU GO SDP TUZLA SLAĐANU ILIĆU!
Pošto ste pokupovali gotovo sav javni prostor na portalima novcima iz budžeta Grada Tuzla ili Iz Javnih preduzeća u vlasništvu nas, građana Tuzle, prinuđen sam vas demantovati putem mog besplatnog FaceBook profila.
Prvo da vas pitam, ko vam je pisao saopštenje za javnost, jer je, potpuno nepismeno sa puno gramatičkih grešaka. Liči mi na gosp. Ilića, predsjednika GO SDP Tuzla, vjerovatno nije tačno prepisao ono što su mu drugovi iz PDA Mirsada Kukića napisali. Čak ste mi i ime pogrešno napisali ili ste pak, to učinili namjerno, iz straha od tužbe za klevetu. Jer vama je poznato da za laž tužim sve.
Dok pišete glupa saopštenja iz svojih udobnih fotelja protiv ministrice zdravstva Dr. Dajane Čolić i direktora UKC Tuzla Prof. dr Vahida Jusufovića te svih još važnijih heroja medicinskih profesionalaca sa UKC Tuzla, moram vas upitati, šta ste to vas dvojica uradili da pomognete građanima osim što je gosp.Ilić primao preko 4500 maraka mjesečno već 10-ak godina a gosp. gradonačelnik Imamović šetao gradom vodeći kampanju.
Imate li vi, krizni štab, radite li vi ljudi nešto dok nam sugrađani umiru! Ili preko mrtvih i zaraženih sugrađana vodite kampanju sa vaših retuširanih faca na skupo plaćenim bilbordima! Od kojih para ste kupili stotine bilborda i reklama od kojih je svaki 800 maraka, da niste možda iz svog džepa, prikažite građanima fakture?! Nadam se da niste od novca iz ZZO TK od kojih se finansiraju COVID testovi između ostalih i u Domu zdravlja Tuzla, gdje testova nema!
Kad vas dvojica gosp. Imamoviću i Iliću, spomenete ljude iz medicinske struke iz Domova zdravlja i UKC Tuzla koji se bore da nam ne pukne sistem, treba da ustanete! I ja s vama! Ali ne, vi nemate ništa ponuditi već pljujete na sve iz straha kao što ste bježali Zlatku Lagumdžiju u Sarajevo, kad vas je narod na protestima 2013. godine, ganjao po gradu!
A da vas ne pitam gdje su nam obećani viseći tramvaji, Crystalico projekat, most u Slavinovićima, voda u Doknju, sportski centar Ilinčica, natkrivanje Jale, itd.itd. Eh, dok vi pišete ove bljuvotine i gubite vrijeme, Prof.dr Vahid Jusufović je imao operaciju na srcu tokom pandemije COVID-a, otišao je na operaciju u subotu a u ponedeljak je bio već na poslu u UKC Tuzla. A vas dvojica drugovi Imamoviću-Iliću, kad se prehladite odete u izolaciju po 15 dana! Nemojte molim vas, da me tjerate dalje da pišem jer ako mi ime spomenete još jednom pogotovu, da ga i pogrešno napišete, pisati ću o vama sve, a to je mnogo i puno će da vas sadržaj zaboli! Nije vam Mahir Mešalić, direktor “vašeg javnog preduzeća” pa da vam klima glavom na svaku glupost, vama i svima je jasno, da malo plahovit jesam ali kriminalac, lopov, korumpiran, prevarant nisam! Niti sam vas pomenuo niti sam vas dirao dok me niste ovim nepismenim saopštenjem iznervirali! Sljedeći put kad me spomenute na pravdi Boga, ima da pišem sve o vama kao dvojcu, neće vam biti prijatno! Smrt lopovluku, nepotizmu i kriminalu drugovi Imamoviću i Iliću!